Bourgondisch Dineren

Wat is Bourgondisch Dineren?

Wij van Restaurant Cozy zijn dol op tapas, maar wilden de smaken graag uitbreiden. Daarom vindt u bij ons bourgondische tapas uit alle windstreken: een uniek concept. Denk bijvoorbeeld aan Japanse sushi, Italiaanse carpaccio, Amerikaanse hamburger en Noorse zalmfilet.

Van dinsdag t/m zondag verwelkomen we u dan ook graag om dit te komen ervaren! Binnen het Bourgondisch Diner kunt u onbeperkt genieten van diverse wereldse gerechtjes in de vorm van tapas. Deze gerechtjes zijn te bestellen in een onbeperkt aantal rondes. U besteld per ronde twee gerechtjes per persoon. Om uw ronde compleet te maken heeft u ook nog de keuze uit één van onze bijgerechtjes.

Prijzen

Dinsdag t/m zondag
€30,75
Kinderen (4 t/m 10 jaar)
€17,75

Bourgondisch Dineren tijdens de feestdagen

Ook dit jaar kan je weer bij Cozy terecht voor een heerlijk Bourgondisch Diner tijdens de feestdagen. Wel even anders dan je misschien gewend bent; wij werken op Kerstavond, 1e Kerstdag en 2e Kerstdag met twee shifts per avond, namelijk van 16:00 uur tot 19:00 uur en van 19:30 uur tot 22:30 uur.

Voor een bedrag van €39,75 per persoon (€25,75 voor kinderen van 4 t/m 10 jaar) kan je binnen de shifts onbeperkt genieten van onze bourgondische kaart én van onze kerstspecials! Wat de specials dit jaar zijn, houden wij nog even geheim.

Reserveren voor de Kerstdagen is uitsluitend mogelijk per mail of via onze website.

Ontdek onze kaart!

Scroll verder om vast te kijken welke gerechtjes je gaat bestellen.

Voorgerechtjes

Hoofdgerechtjes

Bijgerechtjes

Bestel naast twee gerechtjes ook een bijgerechtje om jouw ronde compleet te maken!

Nagerechtjes

Frisse blik op de kaart

Wij van Cozy houden er van om nieuwe gerechtjes te proberen. Daarvoor hebben wij de ‘frisse blik op de kaart’. Dit wisselende kaartje zorgt er voor dat u bij elk bezoek weer een reeks heerlijke nieuwe gerechtjes kunt proberen. Soms met een thema, soms seizoensgebonden of gewoon alles door elkaar; het is een frisse blik op de kaart.