Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Veelgestelde vragen

Algemeen

In de meeste gevallen kunnen wij goed rekening houden met jouw allergie. Met name wanneer je een glutenallergie of lactose-intolerantie hebt is dit gemakkelijk aan te geven in onze bestel-app, echter raden we aan om dit ook even aan te geven bij de gastheer/gastvrouw.

Heeft u een andere allergie dan zullen we u vragen om apart en via een invullijstje uw bestelling aan ons door te geven. Op deze manier kan onze keuken hier beter rekening mee houden.

Ondanks dat wij ons uiterste best doen, kunnen wij echter niet voorkomen dat een gerechtje sporen van iets waar je allergisch voor bent bevat.

Heb je een combinatie van verschillende allergieën? Neem dan contact met ons op zodat wij samen kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Helaas hebben wij geen speelruimte in het restaurant.

Ons restaurant is zeker geschikt voor rolstoelen. Onze ingang is rolstoelvriendelijk en het gehele restaurant is gelijkvloers. Tevens beschikken wij over een mindervalide toilet.

Honden zijn in het restaurant altijd welkom. Wij vragen je mogelijk wel om de hond aan te lijnen en niet vrij te laten rondlopen.

Wij accepteren enkel onze eigen cadeaubonnen. Een van onze collega’s helpt u graag om deze aan te schaffen gedurende onze openingstijden.

Wij hebben zeker Wi-Fi! Dit is uiteraard gratis. Let wel; er moet ingelogd worden op ons netwerk.

Reserveren

Hoewel reserveren niet per sé verplicht is raden wij dit wel aan om teleurstellingen te voorkomen. Vaak zitten wij namelijk al enige tijd van tevoren volgeboekt.

LET OP: In verband met de coronamaatregelen is reserveren nu tijdelijk wel verplicht.

Annuleringen of wijzigingen van uw reservering kunt u telefonisch of per mail aan ons door geven.

Wij verwerken de reserveringsaanvragen iedere dag rond 15:00 uur.

Dat is zeker mogelijk! Via onze website kan je reserveren voor maximaal 20 personen. Gezien het beperkte aantal plaatsen is de kans wel groter dat de reserveringsaanvraag wordt afgewezen. Voor reserveringen voor meer personen kan je per mail of telefonisch contact met ons opnemen.

Let op: Wij kunnen niet genoeg ruimte bieden om 1,5 meter afstand te houden bij grote groepen. Hierdoor is het helaas voorlopig niet mogelijk om te reserveren voor meer dan 6 personen.