Bourgondisch Dineren

Ons concept

Wij van Cozy zijn dol op tapas, maar wilden de smaken graag uitbreiden. Daarom vind je bij ons bourgondische tapas uit alle windstreken: een uniek concept. Denk bijvoorbeeld aan Japanse sushi, Italiaanse carpaccio, Amerikaanse burger en Spaanse gamba’s. Ook zijn er voor de toetjesliefhebbers onbeperkt desserts.

Tarieven:

(Exclusief dranken)

Volwassenen - €31,75 p.p.

Kinderen 4 t/m 10 jaar - €17,75 p.p.

Hoe werkt Bourgondisch Dineren?

Binnen het Bourgondisch Diner kan je onbeperkt genieten van onze wereldse tapasgerechtjes. Dit werkt als volgt:
  1. Bestellen kan via jouw eigen Smartphone met behulp van onze handige bestel-app. Wanneer je de QR-code, op jouw tafel, scant kan je gemakkelijk je bestellingen aan ons doorgeven.
  2. Je bestelt per ronde twee gerechtjes per persoon. Om jouw ronde compleet te maken heb je ook nog de keuze uit één van onze bijgerechtjes.
  3. De gerechtjes zijn te bestellen in een onbeperkt aantal rondes.
  4. Alle gerechtjes worden aan tafel uitgeserveerd.

Dinsdag t/m donderdag

Op doordeweekse dagen kan je tussen 17:00 en 22:00 uur gebruik maken van het Bourgondisch Diner. Reserveer op het voor jou gewenste tijdstip en geniet onbeperkt van Wereldse gerechtjes in de vorm van tapas

Vrijdag t/m zondag

3 uur lang onbeperkt genieten van Wereldse gerechtjes in de vorm van Tapas. Onze ‘Early dinner’ en ‘Late dinner’ zijn te reserveren op vrijdag, zaterdag en zondag. Later arriveren mag natuurlijk ook, echter blijft de eindtijd hetzelfde!

Early Dinner

16:00 tot 19:00 uur

Late Dinner

19:30 tot 22:30 uur